I Smakbyns kök

I Smakbyn jobbar det ett helt gäng glada kockar. Vår gemensamma nämnare är nog vår passion till matlagning samt att vi alla har rejält med skinn på näsan!

  • Var och en är alla med och bidrar till den goda maten och den görs förstås från grunden, och på utvalda riktigt fina råvaror. I Smakbyns kök tar alla sitt ansvar och bidrar med det dom kan. Det är nog därför vi har så roligt tillsammans! Vi sjunger gärna för våra gäster också, vissa hellre än andra, men nästan alla hellre än bra. Vårt öppna kök gör också att det är viktigt att man gillar människor och kan bjuda på ett leende till alla gäster som promenerar förbi.

Vill du veta mera om Smakbyns glada kockar? Läs mera här:

Smakbyn Times - Kjell Gottberg

Kjell Gottberg

Kjell är vår köksmästare i Smakbyn. Han håller ordning på resten av kockarna och tar fram alla våra härliga menyer. Kjells favorit är allt som är gratis :-) Han gillar torra skämt men ni behöver inte vara rädda, han är inte så farlig som han låter.

Smakbyn Times - My Strand

My Strand

My är rockbruden som förvillat sig in i Smakbyns kök. Som enda tjej i köket är det tur att hon har skinn på näsan. My gillar tatueringar och långa sovmornar. Vi gillar att hon färgar håret efter färgen på Smakbyns logo.

Smakbyn Times - Jakub Stralkowski

Jakub Stralkowski

Jakub är en av våra kockar, en glad frisk fläkt från Polen. Förutom att vara snygg så övar han gärna på sin svenska. Jakub är kung på att göra riktigt goda tårtor med finess, dem bakar han gärna till glada bröllopspar samt till sina prinsessor hemma.

Smakbyn Times - Ted Eloranta

Ted Eloranta

Om du hör nån som sjunger (hellre än bra) när du stiger in i restaurangen, då är det ganska säkert att Ted är på jobb. Ted gillar dansband och smöriga ballader, det går rykten att han t.o.m. har Lasse Stefanz-kalsonger… Ted har ett hett temperament och gillar när det går undan!

#SMAKBYN

Smakbyn - Boka bord Boka bord
Smakbyn - Hitta oss Hitta oss