fbpx

Keramikkurser med Mia

Läs mera

Keramikkurs

1-2 h

6-15 personers grupper

Keramiker Mia Englund vägleder oss in i lerans värld i hennes charmiga verkstad. Vi skär i lera och tillverkar egna kreationer, t.ex. en fin ljuslykta.

Sedan bränner Mia de fina produkterna och ca två veckor senare finns de brända, glacerade och klara att hämta upp i Smakbyn! Givetvis kan vi skicka dem mot en portoavgift till grupper som inte kan hämta upp i Smakbyn själva.

Inga förkunskaper krävs. Kan ordnas på svenska eller engelska.

Grundavgift 65 € samt 45 € deltagaravgift per deltagare.

 

Drejningskurs

1-2 h

4-8 personers grupper

Vi beger oss in i keramiker Mia Englunds keramikverkstad, hon ger oss instruktioner om hur man drejar och får själva prova på. Vi tillverkar var sin skål, ljuslykta eller liknande. Sedan bränner Mia de fina produkterna och ca två veckor senare finns de brända, glacerade och klara att hämta upp i Smakbyn! Givetvis kan vi skicka dem mot en portoavgift till grupper som inte kan hämta upp i Smakbyn själva.

Inga förkunskaper krävs. Kan ordnas på svenska och engelska.

Pris: 38 € deltagaravgift per deltagare.

 

Drop-in drejning

Under sommaren håller keramikern Mia Englund öppet i sin keramikverkstad i Smakbyn. Här kan du prova på att forma lera genom att dreja, roligt för hela familjen!

Pris 20 €. Vill du ha produkten glaserad och bränd så är priset 25 €. Barn under 12 år ombeds ha en vuxen med sig. Priset gäller endast för drop in, vid förbokning se ”Drejningskurs med Mia”.

Stäng×
  • Meddela gärna hur många ni är, om ni har allergier (matl. kurs) och specialönskemål, så återkommer vi till er.
Smakbyn - Boka bord Boka bord
Smakbyn - Hitta oss Hitta oss