fbpx

Matlagningskurser

Läs mera

Matlagningskurs för enskilda

Vi ordnar matlagningskurser på satta kursdatum för glada amatörer. Äntligen har vi hittat inte bara ett utan två datum då Micke är ledig och kan dra en kurs för alla intresserade. Märk datumen i kalender och se till att boka in dig eller någon av dina nära och kära till exempel i julklapp så fort som möjligt! De två datumen är 12 mars och 23 april 2022. Båda kurserna börjar klockan 14.00

 

När kursdeltagarna kommer går ni tillsammans med kursledaren Michael Björklund igenom menyn och recepten, som ni blir tilldelade i ett receptkompendium. Ni får också ett eget förkläde. Sedan är det bara att dyka in i köket och börja tillagningen av kvällens supé. Senare sätter ni er till bords i vår mysiga restaurang och njuter av maten ni lagat tillsammans med era nya vänner.

Kursen tar ca 5 timmar totalt, inklusive matlagning och middag.

Priset per person  är 130 €. Då ingår receptkompendium, förkläde, kursen, vin eller öl under kursens gång och middagen, samt givetvis maten ni tillagat. Önskar ni en alkoholfri kurs är deltagaravgiften 100 €.

Kursen ordnas på svenska. Bokningar och betalningar görs enklast direkt på https://smakbyn.bestorante.com

 

Matlagningskurser för grupper

Vi ordnar privata matlagningskurser för grupper med glada amatörer om 10-20 personer under ledning av Michael Björklund. Vill ni komma fler går det också bra, men då varvar vi lite med någon annan aktivitet, t.ex. dryckesprovning också. Ni kan välja datum och inriktning på menyn. Vad sägs t.ex. om att tillaga denna meny?

Fisk- och skaldjurstartar med dillmajonnäs och grönt krisp

***

Lamm på två sätt med vitlök och kantareller

***

Crème brûlée med havtornssorbet

När kursdeltagarna kommer går ni tillsammans med kursledaren igenom menyn och recepten, som ni blir tilldelade i ett receptkompendium. Ni får också ett eget förkläde. Sedan är det bara att dyka in i köket och börja tillagningen av kvällens supé. Senare sätter ni er till bords i vår mysiga restaurang och njuter av maten ni lagat tillsammans med era goda vänner.

Priset för kursen är 200 € i grundavgift per grupp plus 130 € per person i deltagaravgift.

I priset ingår receptkompendium, förkläde, kursen, vin eller öl under kursens gång och middagen, samt givetvis maten ni tillagat. Önskar ni en alkoholfri kurs är deltagaravgiften 100 €.

Matlagningskursen ordnas på svenska.

 

Stäng×
  • Meddela gärna hur många ni är, om ni har allergier (matl. kurs) och specialönskemål, så återkommer vi till er.
Smakbyn - Boka bord Boka bord
Smakbyn - Hitta oss Hitta oss