Glada servitörer och kontorsnissar

Det finns ju förstås också en stor del av Smakbyns personal som inte jobbar i köket.
Här kan du läsa mera om oss!

  • Vi som jobbar i Smakbyn är en brokig samling nationaliteter och åldersgrupper. Det är bl.a. det som gör att det är så roligt! Vår gemensamma nämnare är att vi månar om våra gäster. Att dom ska ha det så bra som möjligt är dagens högsta mål, varje dag! Om du är öppen och intresserad, har lätt för att ta människor och att vara social, då är det kanske dig vi söker som tillägg till vårt gäng.

Smakbyn Times - Anni Lindborg

Anni Lindborg

Anni är en riktig färgklick i vårt gäng och gillar ordning och reda. Hon är en av våra härliga hovmästare i Smakbyn och när hon inte jobbar gillar Anni att boxas. Vi behöver med andra ord inga ordningsvakter hos oss, det sköter Anni så bra så.

Smakbyn Times - Jenny Björklund

Jenny Björklund

Jenny driver Smakbyn tillsammans med Micke. Hon är den som är chef på kontoret och hon jobbar oftast med det som ingen annan vill göra. När Jenny är hemma går hon runt med en tax i en korg och umgås med familj och vänner.

Smakbyn Times - Nora Rosenström

Nora Rosenström

Nora jobbar på kontoret, högst uppe i det röda tornet. Noras jobb är att hålla koll på allt som händer och helst lite innan det händer. Hur hon gör är det ingen som har listat ut, men det är definitivt hennes superkraft.

Smakbyn Times - Elin Nyman

Elin Nyman

Elin jobbar som grafiker i Smakbyn, och hjälper dessutom till med det mesta när tid finns. Hon är dessutom drottningen av vår Bod. På fritiden sköter Elin om sin häst Doris, som det går rykte om att har rosa man.

Smakbyn Times - Raimonds Gailis

Raimonds Gailis

Raimonds är killen alla vill hålla sig på god fot med. Han är den som bränner och tillverkar all alkohol i vårt destilleri, levererar den vidare samt är vaktmästare på Smakbyn. Det finns nästan inget han inte kan laga. På fritiden är han kung på volleybollsplanen samt en glad familjefar.

#SMAKBYN

Smakbyn - Boka bord Boka bord
Smakbyn - Hitta oss Hitta oss