fbpx

Vi som jobbar i Smakbyn

I Smakbyn jobbar det ett helt gäng glada prickar. Vår gemensamma nämnare är nog vår passion för mat samt att vi alla har rejält med skinn på näsan!

Läs mer

Vi som jobbar i Smakbyn är en brokig samling nationaliteter och åldersgrupper. Vår gemensamma nämnare är att vi månar om våra gäster. Att dom ska ha det så bra som möjligt är dagens högsta mål, varje dag! I köket är var och en med och bidrar till den goda maten och den görs förstås från grunden, och på utvalda riktigt fina råvaror. Vårt öppna kök gör också att det är viktigt att man även som kock gillar människor och kan bjuda på ett leende till alla gäster som promenerar förbi.

  • I Smakbyn tar alla sitt ansvar och bidrar med det dom kan. Det är nog därför vi har så roligt tillsammans! Vi sjunger gärna för våra gäster också, vissa hellre än andra, men nästan alla hellre än bra. Om du är öppen och intresserad, har lätt för att ta människor och att vara social, då är det kanske dig vi söker som tillägg till vårt gäng.

Här kan du läsa mera om oss som jobbar i Smakbyn!

Smakbyn Times - Ted Eloranta

Ted Eloranta

Om du hör nån som sjunger (hellre än bra) när du stiger in i restaurangen, då är det ganska säkert att Ted är på jobb. Ted gillar dansband och smöriga ballader, det går rykten att han t.o.m. har Lasse Stefanz-kalsonger… Ted har ett hett temperament och gillar när det går undan!

Smakbyn Times - Gustav Mörn

Gustav Mörn

Gustav är vår andra glada hovmästare som alltid har ett pillimariskt leende på läpparna. Han älskar att ge bra service och att blanda drinkar. För honom ska drinkarna inte bara vara goda, de ska också se bra ut. På fritiden spelar han innebandy, både på Åland och utanför. Dessutom älskar han att fiska och att skotta snö i motvind.

Smakbyn Times - Jenny Björklund

Jenny Björklund

Jenny driver Smakbyn tillsammans med Micke. Hon är den som är chef på kontoret och hon jobbar oftast med det som ingen annan vill göra. När Jenny är hemma går hon runt med en tax i en korg, reser och umgås med familj och vänner.

Smakbyn Times - Raimonds gailis

Raimonds gailis

Raimonds är killen alla vill hålla sig på god fot med. Han är den som bränner och tillverkar all alkohol i vårt destilleri, levererar den vidare samt är vaktmästare på Smakbyn. Det finns nästan inget han inte kan laga. På fritiden är han kung på volleybollsplanen samt en glad familjefar.

Smakbyn Times - Michael Björklund

Michael Björklund

Michael Björklund är en kock som knappast behöver en introduktion i norden. Micke driver Smakbyn tillsammans med Jenny Björklund. Micke har många järn i elden och är ofta på språng men har du tur så kan du skymta honom när han står och rör i Smakbyns kastruller.

#SMAKBYN

Smakbyn - Boka bord Boka bord
Smakbyn - Hitta oss Hitta oss