fbpx

We are on winter break until Easter 2020. See more information under the link "Opening Hours".

Winter break

We are now on winter break until Easter 2020, see you then!

Book a table

Slottsdestilleriet

Arbetet är igång med Ålands nya destilleri!

Mitt emot Smakbyn i Jan Karlsgårdens lokaler byggs som bäst ålands nyaste destilleri. I samarbete med Stallhagen, Silverskär, Ålands utveckling AB och Havsviken invest siktar vi på att lansera vår första gin och vodka år 2020.

Till slottsdestilleriet.ax

Sommarutställning

Victoria Yaroshik

Akvarell utställningen " Det var en gång i skärgården" baserar sig på Victorias seglatser och erfarenheter från den Åboländska, Åländska och Svenska skärgården och de flesta motiven är från dessa platser. Akvarell tekniken är spontan och har sitt eget liv. Målningarna är som en resa, fulla med äventyr. Varje akvarell målning är unik och kan inte kopieras. Victorias utställning finns att se i Smakbyn i juni, augusti och september 2019.

Till Victorias hemsida

Jan Karlsgårdens Wärdshus

Äntligen öppnar vi ett renodlat fikaställe i Kastelholm! På Jan Karlsgårdens Wärdshus kommer vi att servera dagsfärska bakverk från 14e juni åtminstone till sista augusti, dagligen kl 10-17. Välkomna!

Läs mer

Sommarutställning

Nina Liemola

För andra året i rad ställer Nina Liemola ut sina populära tavlor i Smakbyns restaurang. I de totalt 11 verken har Nina jobbat med sk. "Future abstracts" och hoppas väcka diskussion kring bl.a. klimatförändringen. Utställningen går att se under hela juli månad.

ninaliemola.com

Senaste kokboken av Michael Björklund!

Mickes vilda

Du har väl inte missat Michael Björklunds senaste kokbok - Mickes vilda?

Läs mer!

Smakbyns Bränneri

Guidad dryckesprovning

I vår svala lagringskällare lagras flera av dryckerna på ekfat, där trivs också vårt äppelvin. Vi ordnar gärna en guidad dryckesprovning mot förhandsbokning.

Läs mer
Smakbyn - Book a table Book a table
Smakbyn - Find us Find us