Menyer

I Smakbyns restaurang, eller krog som vi kallar den, är alla välkomna. Vi serverar både lunch, middag, fika och annat gott. Vår mat inspireras av vår kärlek till den nordiska maten. Vi använder oss av de bästa råvarorna och hanterar dem med massor av kärlek.

Smakbyns julmatslåda

Även i år har ni möjlighet att njuta av Smakbyns julmat hemma hos er!

I år kör vi ut maten den 22 december till Åland, delar av Finland och Sverige.

Vi erbjuder två exklusiva julmatslådor – en salt låda med godsaker från vårt förrätts- och varmrättsbord och en söt låda för att avsluta måltiden på bästa sätt. Perfekt för er som vill uppleva Smakbyns julsmaker utan stress. 

Klicka för att se mer info om lådorna, avhämtningstider och platser!

Lillajul i Smakbyn

Den 30 november kl. 10-15 bjuder vi in till en härlig och stämningsfull Lillajul, där hela familjen kan njuta av julens traditioner tillsammans! Ingen förhandsbokning krävs – kom som du är och droppa in när det passar.

Vi serverar tomtegröt, skinksmörgåsar och rykande varm glögg för att hålla vinterkylan borta. För den som är sugen på lite julshopping finns försäljare på plats i Boden med ett härligt urval av julklappar och godsaker.

Lillajul är det perfekta tillfället att smyga igång julfirandet, ta med vänner och familj och kom i julstämning med oss! Varmt välkomna till Smakbyn för en magisk dag som markerar starten på den efterlängtade juletiden!

Dryckeslista

Smakbyns Coctailmeny