Catering och bröllop i Österbotten

Vi på Smakbyn erbjuder nu även professionell catering i Österbotten! Vår catering passar utmärkt för bröllop, grillfester, företagsevenemang, dop, födelsedagskalas och andra fester. All mat görs av vår kock Oskar Mendelin, som även är känd från tv-programmet Strömsö. Maten görs i vårt cateringkök som är beläget i Helsingby. Med många års erfarenhet i branschen och verksamhet på Åland och i fasta Finland, ser vi till att ditt evenemang blir minnesvärt, oavsett storlek och plats.

Kontakta oss så ser vi till att göra din fest oförglömlig! 

Vår kock: Oskar Mendelin

Oskar Mendelin är en framstående och erfaren kock med nästan 20 års erfarenhet från Stockholms kulinariska scen, där han arbetat på flera stjärnkrogar och haft rollen som souschef på den välkända restaurangen Hantverket. I Österbotten är Oskar ett välbekant namn, kanske främst som tidigare köksmästare på restaurang HEJM, men även som en uppskattad profil från tv-programmet Strömsö. Med sin passion för matlagning och gedigna erfarenhet fortsätter Oskar att inspirera både i köket och på tv.

Catering

Vi har flera menyförslag men kan även skräddarsy en meny tillsammans med er enligt era önskemål. Vi kan också hyra ut porslin, glas och bestick samt dukar och servetter. Vi kan ordna kockar och servitörer på plats om ni så önskar. Vi kan också hjälpa till med planering av program och dekoration samt stå för grafisk hjälp i form av inbjudningskort, sittplaceringskartor, menykort samt andra önskemål ni kan ha.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Planering av event kan vara krävande – Se våra checklistor för tips