fbpx
Till Framsidan

Catering på Åland och fastlandet

Catering till bröllop och andra fester, både på Åland, i fasta Finland och i Sverige

Vi i Smakbyn har stor erfarenhet av caterings till bröllop, större grillfester och stora företagsevenemang men också till mindre dop och födelsedagskalas. Ingen tillställning är för stor eller liten för oss!

Vi planerar menyn tillsammans med er och skräddarsyr den helt efter era önskemål. Vi kan också hyra ut bord och stolar, porslin, glas och bestick samt dukar och servetter. Vi kan ordna kockar och servitörer på plats om ni så önskar. Vi kan också hjälpa till med planering av program och dekoration samt stå för grafisk hjälp i form av inbjudningskort, sittplaceringskartor, menykort etc. Vi kan också hjälpa till med att hyra tält och kylvagn, boka band samt andra önskemål ni kan ha.

 

Take away mat från Smakbyn

Ska du ordna födelsedagskalas, möhippa, svensexa eller kanske begravningskaffe? Det hjälper vi er gärna med. Förslag på vad vi kunde ordna är t.ex. en härlig åländsk tapasbuffé, smörgåstårta eller en krämig fisksoppa med nybakt bröd. Vi förbereder och du hämtar själv i Smakbyn eller så kör vi ut det till er. Det viktiga är att allt är färdigt så att ni bara sen kan lägga fram maten och njuta av varandra, istället för att behöva stå i köket själva. Vi planerar en meny som passar just er, enligt era önskemål.

Hyr en kock – både på Åland, fasta Finland och Sverige

Skulle du också vilja ha Micke Björklund hemma i ditt eget kök? Givetvis går det bra att hyra hem Micke eller någon annan av våra duktiga kockar hem till dig. De kan också ta med serveringspersonal om ni så önskar. Tillsammans med er sätter vi en meny som passar just era smaklökar. Sen kan ni luta er tillbaka och sippa på ett glas vin medan kockarna gör jobbet!

 

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

 

Planering av event kan vara krävande

– Se våra checklistor för tips

Offertförfrågan

Smakbyn - Boka bord Boka bord
Smakbyn - Hitta oss Hitta oss